Let's jazz...

Blend-in’ 4 is een vocal group van vier professionele zangers die elkaar kennen van het conservatorium in Tilburg en een passie delen voor vocal jazz. Het repertoire is voornamelijk a cappella en bestaat uit uptempo swing-jazz, mooie jazz-ballads, dansbare latin en enerverende pop, maar ook solonummers met pianobegeleiding komen aan bod.

Liset van Hoorn

Sopraan

Gedurende mijn tijd als eerste sopraan in het Fontys Jazz Choir ben ik het zingen van Vocal Jazz echt gaan waarderen. Ik kreeg er maar niet genoeg van en besloot om, na mijn afstuderen aan de opleiding Docent Muziek op het conservatorium in Tilburg, verder te gaan met een Master studie zang. Artiesten die mij inspireren zijn onder andere: Dianne Reeves, Bobby McFerrin, Victoria Tolstoy, Tierney Sutton and Laura Mvula.

Juliette Reuzer

Alt

Van jongs af aan ben ik verbonden geweest als koorzanger bij de Schola Cantorum te ‘s-Hertogenbosch. Mijn interesse voor meerstemmige muziek heeft zich verder gevormd en ontwikkeld, toen ik zangeres werd bij het Fontys Jazz Choir, tijdens mijn studie Docent Muziek aan het Conservatorium te Tilburg met licht zang als hoofdinstrument. Hier heb ik mijn liefde voor vocaljazz ontwikkeld. Naast dat ik met deze toffe vocalgroup mag optreden, ben ik werkzaam als muziekdocent op het Voorgezet-, Primair- en Speciaalonderwijs.

Tom Mordang

tenor

volgt nog

Dennis van den Tillaart

Bas

Ik ben mijn muzikale carrière begonnen als pianist, maar groeide al snel uit tot een muziekdocent, zanger en koordirigent. Tijdens mijn studie aan het conservatorium ben ik gaan zingen in het Fontys Jazz Choir, waar ik voor het eerst in aanraking kwam met vocal jazz. Inmiddels vele jaren later merk ik dat de vocal jazz mij nog steeds ontzettend inspireert en dat ik nu nog steeds verrast kan worden door deze muziek. Het is heerlijk om de muziek met deze vrienden te beleven en ik kijk al uit naar de vele toffe projecten die we samen nog gaan beleven!